Grain par Grain
Den tidligere arkitektstudenten Caroline Ledédenté har jobbet på alle dine favoritt vinbarer og restauranter i Paris, men det var først da hun drakk en flaske fra Patrick Desplats i Loire hun falt pladask for naturlige viner. Hun bestemte seg ganske kjapt for vie all sin tid til vin og startet på vinskole i Jura, før hun gikk i læra hos legenden Gregoire Perron i Bugey i Savoie. I 2018 kjøpte hun seg 0,28 hektar i samme område som Perron. I dag har hun fire hektar og tre årganger på samvittigheten. Grain par Grain betyr steg for steg på fransk.
Grain de Minute 2021 (horeca)
Type: Hvitvin
Drue: Jacquere
Dette er en fatlagret (gamle fat) Jacquere fra Leyzieu. En liten vingård plantet i 1985 ved foten av Grand Colombier. Grain de Minute uttrykker den dramatiske og vakre naturen i Bugey-regionen.
Table 2021 (horeca)
Type: Hvitvin
Drue: Molette
En sitrusbombe fra den noe anonyme druen Molette.
Plukkifekler 2021 (horeca)
Type: Hvitvin
Drue: Chardonnay (50%) og Pinot Gris (50%)
En nydelig blanding av Chardonnay og Pinot Gris. Veldig lett, frisk, lav på alkohol og veldig subtil og delikat.
Le Vin de la Tribu 2021 (horeca)
Type: Hvitvin
Drue: Aligoté
Knivskarpe syre, vakker livlig og leken. Fruktig, kompleks og balansert. Perfekt eksempel på vellaget naturvin!
En pleine Nature 2021 (horeca)
Type: Rødvin
Drue: Gamay
Presis Gamay fra Carolines nye marker i Grapeou.
Tout Ca 2021 (horeca)
Type: Rødvin
Drue: Gamay
Saftig og elegant. Overraskende lengde og dybde.