Jean-Christophe Garnier

Jean-Christophe tilbrakte et godt tiår som sommelier på noen av de finere etablissementer i Paris. Siden han opprinnelig er fra bondelandet i Bretagne, kom snart savnet tilbake til bygda i stedet for det polerte bylivet. I løpet av tiden på restaurant ble han forelsket i naturlige viner og menneskene bak disse. Han skjønte derfor at han måtte lage naturlig vin, som er tro mot sitt jordsmonn. Etter å ha jobbet på forskjellige vingårder - blant annet i praksis hos Mark Angéli, installerte han seg i Anjou i Loire med bare et par hektar og en gammel druepresse. Her begynte han å lage vin med Chenin Blanc, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon . Jean Christophes viner er et bevis på hans kjærlighet og lidenskap for et rent uttrykk av drue og jordsmonn. På grunn av den gamle pressa hans, tar selve pressingen flere dager og dermed får cheninene hans en sjanse til å utvikle sine litt oksiderte noter av modne epler. Hans Caberneter er saftige, men faste på grunn av den litt langvarige pressemetoden.

Rouchefert 2020 (horecavinmonopolet)
Type: Hvitvin
Drue: Chenin Blanc
Modent og presist fra Rouchefertmarkene.

La Roche 2020 (horecavinmonopolet)
Type: Hvitvin
Drue : Chenin Blanc
Modent og presist fra Rouchefertmarkene.

13 Vents 2020 (horecavinmonopolet)
Type: Hvitvin
Drue: Chenin Blanc
Negociantvin, druer kjøpt i Burgund.