Jean-Francois Debourg
JFD holder til i den sørlige delen av Beaujolais; Saint-Germain Nuelles. Vingården dateres tilbake til 1850 og har gått i arv fra far til sønn i generasjoner. Den består av hele 40 hektar med økologisk dyrkede vinranker, der omtrent halvparten av dem brukes til Jean-Francois egne viner. Resten av druene selger han til andre lokale vinprodusenter. JFD er nok mest kjent for å dyrke og selge druer framfor å lage vin og det var først i 2016 han begynte å lage vin. Jean hadde møtt Francois Ecot, hans mentor, som hadde tatt Jean-Francois under sine vinger og vist han veien til naturlig vinproduksjon. Debourg lager ærlige viner av Gamay og Viognier.
Numero MXVVIII (horeca | vinmonopolet)
Type: Rødvin
Drue: Gamay
Ronchon! 20L keykeg (horeca)
Type: Rødvin
Drue: Gamay
Rosé de Mathilde 20L keykeg (horeca)
Type: Rødvin
Drue: Gamay
Maceration 20L keykeg (horeca)
Type: Oransje
Drue: Chardonnay, Viogner
Foto: Øystein Nordrum Solvang