Lammidia
Marco Giuliani og Davide Gentile har kjent hverandre siden de var tre år gamle. Som unge voksne skilte deres veier karrieremessig, men noen år senere ble de gjenforent rundt en felles lidenskap for vin og vinproduksjon. Deres første skikkelige årgang ble lansert i 2014 og de to er stadig søkende etter både lærdom og inspirasjon hva vinmaking angår. I dag både dyrker og kjøper de druer fra området rundt Pescara, og er ikke redde for å eksprimentere med blandinger av forskjellige druer – både blå og grønne. I kjelleren tar de tiden til hjelp, og all gjæring og lagring skjer på enten stål– og sementtank eller i anfora.
Paparazza (horeca)
Type: Musserende
Drue: Trebbiano, Pecorino og Chardonnay
Bianchetto (horeca | vinmonopolet)
Type: Hvitvin
Drue: Trebbiano
Bianco Anfora (horeca | vinmonopolet)
Type: Oransje
Drue: Trebbiano
Possibilmente 2021 (horeca)
Type: Oransje
Drue: Pecorino
Frekt (horeca | vinmonopolet)
Type: Oransje
Drue: Pecorino
Moon Tonic (horeca | vinmonopolet)
Type: Oransje
Drue: Montonico
Flamingo (horeca | vinmonopolet)
Type: Rosé
Drue: Montepulciano, Trebbiano, Cabernet Sauvignon, Moscato og Malvasia.
Panda (horeca | vinmonopolet)
Type: Rosé
Drue: Montepulciano og Moscato
Rapvin Rosa2 (horeca | vinmonopolet)
Type: Rosé
Druer: Field-blend
Kuba Libre 2022 (horeca)
Type: N/A
Drue: N/A
Dieci Piu (horeca)
Type: Rødvin
Drue: Merlot
Rosh (horeca | vinmonopolet)
Type: Rødvin
Drue: Montepulciano og Trebbiano