Michael Gindl
Michael Gindl startet tidlig sin karriere som vinmaker hjemme på foreldrenes gård i Hohenruppersdorf, litt nordøst for den østerrikske hovedstaden. Etterhvert fullførte han studier innenfor tradisjonell vinmaking, men gikk ganske fort over til vinproduksjon slik hans farfar pleide å gjøre – lage vin med minimal inngripen og druedyrking i harmoni med naturen. Etter flere år med nitidig arbeid i åker og kjeller fikk han Demetersertifisering i 2014. I dag dyrker Michael druer på omlag 10 hektar – alt fra små til store plotter. Flere av åkrene er gamle og tett beplantet (7000-9000 ranker/ha) med både grønne og blå druer. Gindl bruker hest til arbeid i åkeren og om vinteren beiter hans Highland-kuer blant vinrankene som gir næringsrik jord for neste avling. Michael er ikke bare vinbonde, han bruker mye tid på sine geiter, kuer og hester – og mange av kuveene hans er oppkalt etter nettopp disse. I moderne østerriksk ånd er også Michaels gård i eget stort kretsløp. I og rundt vinåkrene hans vokser skog som han senere sender til fatmakere som lager eik-, kastanje- og akasiefat. Michaels viner er kjent for sin høye energi, noe som står i stil til personligheten hans.
Little Buteo (horeca | vinmonopolet)
Type: Hvitvin
Drue: Grüner Veltliner
Vin&Rap Hvitvin 2 (horeca | vinmonopolet)
Type: Hvitvin
Drue: Grüner Veltliner
Soladis Riesling 2018 (horeca | vinmonopolet)
Type: Hvitvin
Drue: Riesling
Soladis Weissburgunder 2017 (horeca | vinmonopolet)
Type: Hvitvin
Drue: Weissburgunder
Naturvin Hvit 20L keykeg (horeca)