Zanotto
Riccardo Zanotto holder til i Resera i Montebelluna, nær de kjente åssidene i Valdobbiadene. Midt i Proseccoens episenter. Her tilhører han en liten gruppe produsenter som bringer tilbake den tradisjonelle måten å lage Prosecco på. Disse bøndene jobber utenfor DOC-sertifiseringen og lar jordsmonnet gi karakter til sine sprudlende viner – ikke tilsetningstoffer. Col Fondo er ikke ulik metoden som brukes for å lage Pet-Nat, altså at man tilsetter fersk druejuice ved flasking slik at vinen fermenterer på nytt på flaske. Dette gir bobler til vinen og man slipper å karbonisere den allerede ferdig gjærede vinen. Zanotto jobber hovedsaklig med Glera-druen, men også Merlot og en rekke andre.
Frottola 2020 (horeca | vinmonopolet)
Type: Musserende
Drue: Glera
Col Fondo Bianco 2018 (horeca | vinmonopolet)
Type: Musserende
Drue: Glera
Nude 2020 (horeca | vinmonopolet)
Type: Musserende
Drue: Glera, Merlot og Raboso
Col Fondo Rosso 2018 (horeca | vinmonopolet)
Type: Musserende
Drue: Marzemino og Cabernet Sauvignon